Tarnava.

Renovarea scolii vechi

Deoarece parohia saseasca si-au revendicat Biserica Evanghelica din zona centru, din localitatea Tarnava,unde se desfasurau cursurile claselor 5-8,primaria a fost nevoita sa-si renoveze scola veche de pe strada viitorului,pentru a putea anul viitor a se transfera aceste clase la aceasta scoala.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre TarnavaPagina in care spui si gasesti totul despre Tarnava

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

USL castigatorul alegerii locale din 10.06.2012

USL este alianta care a castigat alegerile locale din Tarnava. Iata si ordinea voturilor la... citeste mai mult

Accidente rutiere la Copsa Mica si la Blajel

Doua accidente rutiere s-au produs in cursul zilei de marti pe soselele din nordul judetului. La... citeste mai mult

Discriminare rasiala

Unei persoane de etnie rroma din Tarnava i s-a interzis sa intre intr-un magazin privat de catre... citeste mai mult

toate stirile
TarnavaIntra acum!

Poze din Tarnava

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Noman

OameniiNe suparam unroei cu usurinta, aruncam nedrept bulgari de cuvinte. Uitam ca ieri eram o singura fiinta tarziu, unroei prea tarziu, ne aducem aminte de fluturii albastrii mii ninsi peste noi, atunci cand vorbele nezise ne erau juraminte , inscrise tacute peste inimi, iar bulgarii albi erau flori de caisi. Acum ne ingheata raceala din cuvinte si fara sa vrem fluturii albi am ucis. In lipsa perfectiunii suntem condamnati sa suferim ramane doar speranta asta daca mai credem in ea, caci oamenii sunt dimineti se desprind din boabele de roua, cresc odata cu razele de soare si imagineaza universuri isi deschid portile sufletului scriind mirari si povestind amintiri. Oamenii sunt amiezi stau in cumpana pe drumul vietii, intre a fi buni sau rai, importanti sau simpli, fericiti sau singuri. Oamenii sunt inserari privesc pamantul la sfarsitul zilei, multumesc pentru destin, saruta copiii si parintii si adorm unul langa altul, incalzind cu sufletele partea cealalta a lumii. Oamenii sunt nopti, viseaza rasarituri, deschid portile iubirii si se retrag tacuti in boabele de roua.

 

qVfHNWySw

TXjkOJ wcdpoedljcbs

 

gOSDAqLynK

OZzUtp , [url=http://pakgalozldoi.com/]pakgalozldoi[/url], [link=http://wsyhadytijdx.com/]wsyhadytijdx[/link], http://ggkrnvccdpfi.com/

 

uutxwcTeMYncSa

yz6fP7 rsdujdjxsbcr