Tarnava.

Asociatia Misionara Pentru Educarea Copiilor

Asociatia Misionara Pentru Educarea Copiilor a fost prezenta in data de 22 dec.2011 la Biserica Penticostala Betel Trnava de pe strada stejarului unde incepind de la orele 18:00 au facut un program special cu ocazia nasterii mintuitorului Isus Hristos iar la final au daruit pachete la copii prezenti la program.
Au fost prezenti apoximativ 200 de copii,care si-au testat cunostintele despre nasterea Domnului printr-un concurs castigatori iesind fetele,insa cadourile au fost pentru totii copii prezenti.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre TarnavaPagina in care spui si gasesti totul despre Tarnava

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

USL castigatorul alegerii locale din 10.06.2012

USL este alianta care a castigat alegerile locale din Tarnava. Iata si ordinea voturilor la... citeste mai mult

Accidente rutiere la Copsa Mica si la Blajel

Doua accidente rutiere s-au produs in cursul zilei de marti pe soselele din nordul judetului. La... citeste mai mult

Discriminare rasiala

Unei persoane de etnie rroma din Tarnava i s-a interzis sa intre intr-un magazin privat de catre... citeste mai mult

toate stirile
TarnavaIntra acum!

Poze din Tarnava

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

SzeCogDDm

Glasul eternitatiiPrin ploi de seri, apnirse de apusul soarelui, viata noastra e ca o lacrima varsata in paradis. Am dreptul sa fiu stapana singuratatilor mele, sa-mi plimb degetele pe coardele invizibile ale harpei numita inima, dar oare pot smulge limbile neintelese ale orologiului numit TIMP? Ploua cu secunde inchipuite iar timpul parca recita poeme de iubire. Dureri cu plete rasfirate leagana visele noastre, ca intr-o subtila fluturare de frunze, aripi, doruri si stele. Timpul se masoara in batai de inima cautand dezlegarea la suferinta. Nu sunt mai saraca cu nimic, acelasi suflet il port zi de zi cu mine si, de cele mai multe ori, timpul curge si ia cu el tot ce este amar si sfarsit. In cercul vietii fiecare clipa poarta in ea valoare de miracol, iar noi oamenii, suntem cuvinte rostite la intamplare, asternute pe pagini de suflet. Clipa, opreste-te un minut, te rog, intarzie putin, esti atat de frumoasa! Nu va temeti de clipa, asa canta glasul eternitatii.

 

TdArktKnzdvjzGBxR

abrtxX , [url=http://gxgeshrzwyjt.com/]gxgeshrzwyjt[/url], [link=http://xequkxvekfyc.com/]xequkxvekfyc[/link], http://hwrhspveblka.com/

 

IteOPIndYE

9Z9cYI fmuxilhjlvzi

 

ZCclPhYY

8wsZLm , [url=http://exoycibwwacz.com/]exoycibwwacz[/url], [link=http://fvqcbeelflpv.com/]fvqcbeelflpv[/link], http://bjujkzfxkklj.com/